همانطور که می دانید این روزها بازار اینترنت داغ است و اقشار گوناگون برای کسب اطلاعات ، به عنوان اولین و بهترین راه وارد گوگل می شوند و به جستجوی نیاز خود می پردازند .
همین امر سبب شده تا بسیاری از حرفه ها ، فروشگاه ها ، مراکز ارائه خدمات و … با طراحی وب سایت برای مشاغل و خدمات خود به معرفی و تبلیغات در خصوص خدمات شرکت خود و کاری که انجام می دهند یا فروش کالا و انواع تجارت ها بپردازند .
طراحی سایت وکلا ، می تواند کمک بزرگی به شناخته شدن وکیل ها نماید . همچنین می تواند به جویندگان وکیل ها اطلاعات مناسبی در ارتباط با مساله حقوقی مورد نظر خود و اقدامات مورد نیاز آشنا شوند .
امکاناتی که در طراحی سایت وکلا باید در نظر گرفته شود
- بهتر است جهت آشنایی بازدیدکنندگان سایت با وکیل ، رزومه ای از وی ، میزان تحصیلات، سوابق کاری و … در سایت قرار گیرد.
- دومین نکته ای که در هنگام طراحی سایت وکلا نباید فراموش گردد ، قرار دادن تلفن ، ایمیل و آدرس دفتر وکالت است . چرا که بدون قرار دادن راه های ارتباطی در وب سایت ، بازدیدکنندگان نمی توانند به وکیل مورد نظر خود مراجعه نمایند و عملا چنین سایتی بی فایده خواهد بود .
- امکان درج مقالات تخصصی و حقوقی و دست نوشته ها و آثار وکیل .
- نکته مهم دیگری که باید در طراحی سایت وکلا به آن توجه شود و شاید برای بسیاری از وکلا مهم باشد ، تخصص یا حیطه کاری وکیل است . چرا که برخی از وکلا در حوزه کاری مشخصی موکل می پذیرند یا در یک تیم فعالیت می کنند که هر شخص پرونده های خاصی می پذیرد . به عنوان مثال برخی وکلا در حل پرونده های املاک فعالیت می کنند و برخی متخصص مباحث خانوادگی اند و …
- تعرفه هزینه ها برای انواع پرونده ها یا مشاوره
- امکان اخذ وقت قبلی جهت ملاقات با وکیل بدون نیاز به تماس تلفنی و صرفا از طریق سایت
- امکان ارسال پیامک تایید وقت ملاقات یا پیامک های اطلاع رسانی به موکلان
- امکان ارسال مدارک موکلین از طریق سایت
- بخشی مربوط به سوالات متداول
- امکان پرداخت هزینه آنلاین
- امکان پیگیری آنلاین پرونده توسط موکلان
در پایان مثل همیشه تاکید می کنم طراحی وب سایت برای وکلا یا سایر اصناف بی فایده خواهد بود اگر کسی از آن بازدید نکند . برای آنکه وب سایت شما در نتایج موتورهای جستجو در صفحات اولیه قرار گیرد نیاز است که افراد متخصص در زمینه طراحی وب سایت ، اصول سئو را در وب سایت شما پیاده سازی نمایند .